Audio-Technica_AT4049b_.jpg

Audio-Technica AT4049b EX-Demo

Valmistaja: Audio-Technica
Saatavuus:ei päävarastossa
Myymalatuote Kyllä
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:8AT4049b
Hinta: 535,00 €
Myyntihinta: 297,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Audio-Technica AT4049b Omnikuvioinen kondensaattorimikrofoni.

Monikäyttöisiä modulaarisia mikrofoneja voi huoletta käyttää monenlaisissa ammattiäänitystilanteissa.Niiden muuntajattomista, balansoiduista lähdöistä saadaan särötön signaali myös korkeilla äänenpaineillaja mikrofoni on täysin vapaa perinteisten, muuntajallisten mikrofonien lähtösovituksen aiheuttamastasäröstä. Niiden nopea iskuäänivaste antaa niille avoimen, läpinäkyvän soinnin vaikeitakin soittimiaäänitettäessä. Mikrofoneissa ei ole käytetty ympäristölle haitallisia aineita ja ne noudattavat näiltä osinEU:n RoHS-directiiviä (Reduction of Hazardous Substances). Jokainen mikrofoni koostuu kahdestamodulaarisesta osasta: AT4900b-48 –rungosta sekä jostain vastaavasta kondensaattorityyppisestäkapselista (AT4049b-EL omni, AT4051b-EL kardioidi ja AT4053b-EL hyperkardioidi).Kaikki kapselit ovat keskenään vaihtokelpoisia ja myydään erikseen.

  • Erityisesti suunniteltu kaikkein vaativimpiin akustisiin olosuhteisiin, ammattitason äänityksiin sekäbroadcast- ja lavaääneen.
  • Muuntajaton, symmetrinen lähtö antaa säröttömän äänen myös kovilla äänenpaineilla.
  • Muuntajaton rakenne käytännössä eliminoi matalien taajuuksien särön ja antaa erinomaisentransienttien (iskuäänten) toiston.
  • Kytkettävät 80 Hz bassosuodin ja 10 dB vaimennin.
  • Tukeva ja kestävä metallirunko.
  • Ajanmukaiset suunnittelu- ja valmistusmenetelmät täyttävät A-T:n tarkat tasalaatuisuus- jaluotettavuusnormit.

 

Tuoteryhmät