NMX-ENC-DEC_bundle.jpg

AMX NMX Encoder-Decoder Digital Cinema Grade Video over IP bundle

Valmistaja: AMX
Saatavuus:2 kpl varastossa
Tuotekoodi:BAMXNMX-ENC-DEC_Bundle
Myyntihinta: 1187,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 957,26 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

AMX SVSI N2000-sarja on ratkaisu matriisikytkemiseen ja HD-laatuisen videokuvan jakamiseen LAN-verkossa

 
AMX NMX-ENC-N2121 JPEG 2000 Digital Cinema Grade Video over IP Encoder

NMX-ENC-N2121 koodaa ja jakaa HDMI (Adapterilla) ja DVI-I videoformaatin lähdöt IP-verkolle, jolloin tämä videostream on käytettävissä missä tahansa verkon päätepisteessä. Yhdistä verkkoon NMX-ENC-N2221-dekooderi dekoodaamaan videosignaali takaisin DVI- tai HDMI-muodossa näyttöön. Mahdollisuus ohjata mikä tahansa videotulo mihin tahansa näyttöön mahdollistaa suurten, edullisten kytkentä- ja jakelujärjestelmien käyttöönoton ilman erillisiä kaapeleita tai erillisiä kytkentälaitteita.

Sisältää IR-, sarja-, balansoidun äänen, kaksi verkkoporttia (yksi POE) ja paikallisen videon läpivientiportin. Tunnistaa automaattisesti analogisen tai digitaalisen videotulon.

AMX SVSI N2000-sarja käyttää JPEG2000-pakkausta tuottamaan HD-luokan videosignaalin lähiverkossa sovelluksiin, joissa videon laatu on ensisijainen. Käyttäjät voivat hallita videon laatua ja kaistanleveyden käyttöä yksinkertaisella liukusäätimellä, joka on saatavana web-pohjaisessa käyttöliittymässä, jolloin jokainen asennus voidaan mukauttaa maksimaaliseen suorituskykyyn.

Yleisimmät sovellukset

NMX-ENC-N2121 on täydellinen ratkaisu matriisikytkemiseen ja HD-laatuisen videokuvan jakamiseen LAN-verkossa. Yleisimpinä käyttöpaikkoina ovat mm. yritykset, kirkot, konsertti- ja teatterisalit ja stadionit.

 

AMX NMX-DEC-N2221 JPEG 2000 Video over IP Decoder with LocalPlay

AMX SVSI N2000-sarja käyttää JPEG2000-pakkausta HD-tason videosignaalin jakamiseen lähiverkossa. NMX-ENC-N2221-dekooderia käytetään purkamaan pakattu videosignaali takaisin DVI- tai HDMI-muotoon näyttöä varten. Yhdistä NMX-ENC-N2121: n koodaamaan ja jakamaan HDMI (Adapterilla) ja DVI-I videoformaatin lähdöt IP-verkolle, jolloin tämä videostream on käytettävissä missä tahansa verkon päätepisteessä. Mahdollisuus ohjata mikä tahansa videotulo mihin tahansa näyttöön mahdollistaa suurten, edullisten kytkentä- ja jakelujärjestelmien käyttöönoton ilman erillisiä kaapeleita tai erillisiä kytkentälaitteita.

NMX-DEC-N2221 sisältää Local Play-toiminnon, jonka avulla käyttäjät voivat ladata ja tallentaa 8 toistoluetteloa, jotka voivat sisältää jopa 64 jpeg- tai PNG-tiedostoa. Jos videovirta katoaa, tallennetut kuvat näkyvät ja estävät tyhjän näytön näyttämisen.

Sisältää IR-, sarja-, balansoidun äänen ja kaksi verkkoporttia (yksi POE). Vain digitaalinen videolähtö.

Yleisimmät sovellukset

NMX-ENC-N2121 on täydellinen ratkaisu matriisikytkemiseen ja HD-laatuisen videokuvan jakamiseen LAN-verkossa. Yleisimpinä käyttöpaikkoina ovat mm. yritykset, kirkot, konsertti- ja teatterisalit ja stadionit.

Tuoteryhmät