rode-sc4.jpg

RODE SC4, 3,5mm TRS adapter to TRRS

Valmistaja: RODE Microphones
Saatavuus:ei päävarastossa
17 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YROSC4
Myyntihinta: 12,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 9,68 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

RODE SC4 TRS - TRRS -adapteri

SC4 on korkealaatuinen suojattu adapteri, jonka avulla saat liitettyä 3,5mm TRS-liitännällä varustetun mikrofonin TRRS-liitäntää käyttäviin älypuhelimiin ja -tableteihin. Tämä on ihanteellinen käyttäjille, jotka haluavat kytkeä RØDE VideoMic -sovelluksen iPhoneensa ja tallentaa ROSDE Rec -sovelluksella iOS-laitteille. Kullatut liitinosat ovat värikoodattu niin, että harmaa tarkoittaa TRRS-lähtöä ja musta tavallista 3,5mm stereominiplugia.

Vaikka SC4 on suunniteltu toimimaan Apple iOS -laitteiden, kuten iPhonen ja iPadin kanssa, se on myös yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien Android-laitteiden kanssa.

Huomaa, että SC4-adapteri toimii myös stereomikrofonien kanssa, jolloin sekä vasen että oikea kanava yhdistetään monosignaaliksi, jotta ne olisivat yhteensopivia TRRS:n kanssa.

Ominaisuudet:

Paino: 20g
Pituus: 170mm

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat