komplete_11_ultimate_box24.jpg

NI Komplete 11 Ultimate UPG (K Select)

Saatavuus:2 kpl varastossa
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YNI24199

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.16m
Tuotteen leveys: 0.12m
Tuotteen korkeus: 0.04m
Tuotteen paino: 0.21kg
Hinta: 997,00 €
Myyntihinta: 249,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Native Instruments Komplete 11 Ultimate - Päivitysversio Komplete Select-käyttäjille

Päivitysversio Komplete Select -ohjelmiston omistajille. Tämä päivitysversio toimii vain KOMPLETE 11 SELECT, KOMPLETE KONTROL S-SERIES keyboards, MASCHINE 2 software (sisältyy MASCHINE STUDIO, MASCHINE JAM, ja uusiin MASCHINE ja MASCHINE MIKRO), KONTAKT 1-5, SYMPHONY SERIES – COLLECTION tai SYMPHONY ESSENTIALS – COLLECTION. Et voi asentaa tätä tuotetta, jollet omista jotain yllä luetelluista ohjelmistoista! Loggaudu Nativen tilillesi, jotta näet, onko tämä sinulle oikea versio!.

Kattavin ohjelmistokokonaisuus musiikintuotantoon

Kaikki KOMPLETE-instrumentit ja efektit samassa kasassa. Syntetisaattoreita, pianoja, rumpuja ja samplattyjä soittimia niin pitkälle kuin mielikuvitus kantaa. Efektejä on vähintäänkin yhtä kattavasti. Kaiuista filtereihin ja putkisäröihin, KOMPLETE 11 ULTIMATE:sta löytyy varmasti kaikki mitä ikinä keksitkin tarvita. Yksittäiset efektit ja instrumenttikokoelmat ovat kalliita, mutta kokonaisuutena hankittuna säästät melkein 90% verrattuna erillisten tuotteiden hintaan.

Nativen Komplete 11 Ultimate sisältää 87 ohjelmistoa, joissa on yhteensä yli 18000 soundia ja kaikenkaikkiaan yli 500 GB instrumentteja sekä efektejä. NI Komplete Ultimate on ylivoimaisesti kattavin ohjelmistokokonaisuus musiikintuotantoon ja äänisuunnitteluun. Ohjelmisto toimitetaan ulkoisella kovalevyllä, josta ohjelmistot on helppo ja nopea asentaa.

Oletpa sitten esiintyjä, musiikintuottaja tai äänisuunnittelija, tarvitset valtavan määrän laadukkaita efektejä ja instrumentteja yksipuolisuuden välttämiseksi. KOMPLETE 11 Ultimate sisältää kaikki Native Instrumentsin efektit, instrumentit ja samplet. Version 11 isoimpia uutuuksia ovat Symphony Essentials -paketti sisältäen upeasti samplattuja orkesteri-istrumentteja sekä upouusi FORM -syntetisaattori, joka mahdollistaa omien soundien suunnittelun helposti ja nopeasti käyttäen lähtokohtana mitä tahansa samplea ja muokaten siitä syntetisaattorin oskillaattoreilla, filttereillä sekä efekteillä upeita uniikkeja soundimaailmoja.

Komplete 11 Ultimate sisältää myös isoja uudistuksia kokeneen REAKTOR 6 -version, päivitetyn KONTAKT 5.6 -samplerin, useita uusia softainstrumentteja sekä REPLIKA XT -efektiprosessorin. Mukana ovat toki kaikki aiemmista versioista tutut softasyntetisaattorit sekä efektit kuten MASSIVE, ROUNDS, GUITAR RIG 5 PRO sekä kymmeniä muita. Paketin hinta-/laatusuhde on erinomainen, yksittäin hankittuna tuotteiden hinta olisi useita tuhansia euroja. 

KOMPLETE 11 Ultimate kattaa genren kuin genren ja ansaitsee paikkansa missä tahansa modernissa studiossa. 

Kaikki pakettiin liittyvät ohjelmistot on listattu täällä


Yleistiedot
Laitteistovaatimukset
 • Windows 7, Windows 8 tai Windows 10, Intel® Core™ 2 Duo tai AMD Athlon 64 X2
 • Mac OS X 10.10 tai 10.11, Intel® Core™ 2 Duo
 • 4 GB RAM (6 GB suositellaan suurille KONTAKT instrumenteille)
Tuetut softa-alustat
 • Stand-alone
 • VST
 • Audio Units
 • ASIO
 • Core Audio
 • WASAPI
 • AAX Native (Pro Tools 10 tai uudempi)
Pakkaus sisältää
 • ulkoisen kovalevyn, joka sisältää asennustiedostot
 • PDF manuaalit kaikkiin 87 tuotteeseen
 • e-Voucherin (25,00 €, joka on voimassa 3kk aktivoimisen jälkeen)
Lisätiedot
 • Vaatii vähintään 15 GB vapaata levytilaa tai 363 GB täyttä asennusta varten
 • Tuote toimii demotilassa asennuksen jälkeen. Aktivointi tarvitaan täyden toiminnallisuuden avaamiseksi

 

Tuoteryhmät

Maksutavat

 

 

 

 

 

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo