harmonics-2000x1200.jpg

Softube Harmonics Analog Saturation Processor

Valmistaja: Softube
Saatavuus:ei päävarastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YSFHARMONICS
Myyntihinta: 273,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 220,16 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Softube Harmonics Analog Saturation Processor

Särön ja yliohjauksen lisääminen on hieno tapa tuoda soundiin lisää luonnetta, eloa ja kaivattua orgaanisuutta, mutta huolimattomasti päälle lätkitty särö saattaa myös tehdä soundista elotonta, keskialueeksi kavennettua surinaa. Näin käy erityisesti silloin, jos särön mukanaan tuoma harmonisten kerrannaisten korostus ei ole kohdallaan.

Sopiva harmoninen särö tuo parhaimmillaan samalla kertaa rosoa ja säilyttää dynamiikan, ja se on myös salainen ase niin basson, rumpujen, laulun, kitaroiden kuin synasoundien lämmittämisessä ja liimaamisessa yhteen. Sitä pitää kuitenkin annostella oikein, ettei soundi jää yksin ja irralleen äänikuvaan särön puutteesta, muttei myöskään kadota ominaisluonnettaan ja nyansseja ylenpalttisen muhjun sekaan.

Softube Harmonics Analog Saturation Processor tarjoaa enemmän kuin vain viisi taiten valittua analogisäröjen mallinnusta. Se tarjoaa uuden tavan käsitellä dynamiikkaa, jotta kaikki transientit ja jälkisoinnit erottuvat toisistaan ja instrumentti pitää sävynsä. Plug-in osaa näet kuunnella ja analysoida sisääntulevan signaalin ominaisuuksia ja palauttaa ne tarvittaessa särön lisäämisen jälkeen. Näin säröä voidaan ajaa tuntuvasti reippaammalla kädellä latistamatta kokonaisuutta.

Viisi eriluonteista, komponenttitasolta mallinnettua särötintä, yli- ja alipäästösuotimet, signaalien summaus ja muut ominaisuudet tekevät Softube Harmonics Analog Saturation Processor -plugarista erittäin tehokkaan salaisen aseen.

Ominaisuudet:
  • Viisi eriluonteista, komponenttitasolta mallinnettua säröä
  • Dynamic Transient Control -tekniikka
  • Saturaation määrä omalla 'Amount' -säätimellä
  • särön ominaisväri 'Character' -säätimellä
  • Yli- ja alipäästösuotimet
  • Kuivan ja prosessoidun signaalin summaus
  • THD-mittari särön hienosäätöön
  • Maksimimäärä säröä, minimimäärä latteutta
  • Mukana myös Joe Chiccarellin ja Howard Willingin omat nimikkopresetit

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat