Grand-Stage-Hand-2.jpg

ROLI Seaboard GRAND Stage EX-DEMO

Valmistaja: ROLI
Saatavuus:ei päävarastossa
Myymalatuote Kyllä
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YRLGST
Myyntihinta: 1944,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 1567,74 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Seaboard Grand on uusi musikaalinen soitin, tai käyttöliittymä, joka laajentaa perinteisen pianokoskettimiston yhtenäiseksi, joustavan monipuoliseksi instrumentiksi.

ROLI Seaboard GRAND Stage

Joustavat, kosketusherkät "keywave"-koskettimet kauttaaltaan musikaalisella soittopinnalla korvaavat perinteiset, jäykät pianokoskettimet.

Seaboard Grand on uusi musikaalinen soitin, tai käyttöliittymä, joka laajentaa perinteisen pianokoskettimiston yhtenäiseksi, joustavan monipuoliseksi instrumentiksi. Se tarjoaa ennenkokematonta ilmaisuvoimaa suoraan sormenpäistä!

Grand-LFE-2

Perinteisesti kosketinsoittajan mahdollisuus hakea ilmaisuvoimaa koskettimistosta on rajoittunut painalluksen voimakkuuteen, kestoon ja ajoitukseen. Seaboard Grand jatkaa tästä pidemmälle. Erilaiset painallukset, hipaisut, liu'ut ja taivutukset tuovat luvuttomasti uusia muotoja äänilähteen hallintaan.

Grand-Stage-Hand

Jatkuva kosketus tuo mahdollisuuden muokata jo soivaa nuottia kosketusta muuttamalla. Niin äänen väri, sointi kuin voimakkuuskin ovat portaattomasti ja intuitiivisen helposti muokattavissa. Seaboard Grandin "keywave"-pinta reagoi välittömästi ja paljon tähänastisia aftertouch-optioita herkemmin kosketuksen muutoksiin.

Seaboard Grand yhdistää otelautasoitinten sujuvan liu'un nuottien välillä pianon tarkkaan vireeseen. Liu'uttamalla sormea vasemmalle nuotin taajuus laskee, oikealle se nousee. Pehmeä soittopinta helpottaa nuottien välillä siirtymistä ja antaa luonnolliselle vibraatolle tilaa.

Glissando-nauhakontrollerit soittopinnan ylä- ja alalaidassa tuovat soittoon jälleen yhden uuden ulottuvuuden. Niiden kautta voi saumattomasti liukua nuotista toiseen, tai vaikka kuljettaa koko sointua kerrallaan.

SoundDial-säädin on ainoa ohjain, jota tarvitaan äänivalikoiden selaamiseen. Preset-äänet löytyvät älykkään kiertokytkimen takaa, ja led-kehä kertoo mikä esivalinta kulloinkin on aktiivisena.

equator-2Equator sound engine

Equator on Seaboardin oma, täysiverinen äänimoottori. Se keskustelee saumattomasti Seaboardin moniulotteisen soittopinnan kanssa. Jokainen Seaboard Grand toimitetaan tehtaalta Equatorilla varustettuna, joten soittopintaan tutustuminen voi alkaa heti kun kuulokkeet tai vahvistin on kytketty.

Seaboard on keksitty ja kehitetty Lontoossa, ja siellä ne myös tehdään käsityönä. Jokainen soitin kootaan ja koeajetaan Seaboardin Dalstonin studiolla, näin varmistetaan että kaikki yksilöt täyttävät samat korkeat laatuvaatimukset.

 

SEABOARD-ohjelmisto laajenee; SISÄLTÄÄ NYT STROBE2:N – LÄHDE TUTKIMUSMATKALLE 200 UUDEN 5D-SOUNDIN MAAILMAAN!

Kaikki Seaboardit toimitetaan nyt entistäkin laajemman ja tehokkaamman ohjelmistopaketin kera. Jokaisen Seabord RISE ja Seaboard GRAND -soittimen käyttäjän ulottuvilla on STROBE2 – maineikas FXpansionin polyfoninen syntetisoija, jonka hinta erikseen ostettuna olisi 165 euroa.

facebook twitter 1200 628 3-copy-2280x1140-c-center

Erittäin sofistikoituneen analogisen mallinnustekniikan, huippuluokan efektien, helppokäyttöisen preset-ohjelmien selaimen ja Multidimensional Polyphonic Expression -instrumenttien (MPE) tuen johdosta STROBE2 on suorastaan "must" luovalle musiikin tekijälle. Etenkin, kun soittimeen lisättiin hiljattain yli 200 uutta preset-soundia, jotka on varta vasten suunniteltu Seaboardin 5D Touch -koskettimistolle.

Katso oheinen video, jolla esittelemme miten Seaboardilla ja STROBE2:lla syntyy aivan uskomattomia sähköisiä äänimaisemia, kun soittimen ilmaisukeinot yhdistetään synteesikoneiston soundeihin ja efekteihin.

Toisella videolla esittelemme valikoidun otoksen STROBE2:n uusista, nimenomaan 5D Touch -koskettimistolle suunnitelluista soundeista, joita soittimessa on kaikkiaan yi 200.

Seaboardin ja STROBE2:n seikkaperäisen käyttöopastuksen saat katsomalla alla olevan videon.

STROBE2:n lataamiseksi kirjaudu My ROLI -palveluun, josta saat yksilöllisen avainkoodin. Seuraa sen jälkeen ohjeita askel askeleelta ja lataa FXpansionin STROBE2 soittimeen.
Älä epäröi ottaa yhteyttä Rolin tuotetukeen, jos kohtaat jonkin ongelman tai sinulla on muuten kysyttävää.

Odotamme innolla, että pääsisimme sosiaalisessa mediassa kuulemaan Seaboardilla ja FXpansionin STROBE2:lla luomaasi musiikkia (#SeaboardRISE ja #STROBE2).

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat