buchla_259e__350w.jpg

Softube Buchla 259e Twisted Waveform Generator

Valmistaja: Softube
Saatavuus:ei päävarastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YSFBUCHLA
Myyntihinta: 55,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 44,35 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

  icon modular exclusive small  80h

Softube Buchla 259e Twisted Waveform Generator

Buchla 259e Twisted Waveform Generator - nyt myös plug-in -versiona!

Modulisynaklassikko Buchla 259e Twisted Waveform Generator erosi edeltäjästään siinä, että se vei soundit pidemmälle. Buchla 259:n digitaalinen waveshaping-aallonmuokkaus, aliasointikohina ja taitetun aallon kampasuodatus saatiin oskilloimaan mielettömiä soundeja, kirkaisuja ja murinoita - siitäpä laitteen nimikin: "Twisted."

Nyt tämä Buchlan legenda on ensimmäistä kertaa saatavana plug-in -muodossa, lisättäväksi virtuaalisiin modulaarisyniin.

Softube Buchla 259e Twisted Waveform Generator on käytännössä kutakuinkin identtinen rautaversion kanssa. Kaikki waveshaping-, aliasing noise- ja foldover frequencies -toiminnot ovat mukana. Mukana ovat myös jänniteohjattu taajuusmodulaatio, amplitudi ja sointiväri, kova ja pehmeä synkronointi sekä äänentaajuuden seuranta.

Yhdessä 225e Midi Manager -yksikön kanssa 259e osaa hakea taajuudet järjestelmän sisäisistä midikäskyistä. Yhteen järjestelmään voi upottaa kolme 259e-yksikköä niin että jokainen seuraa omia midikanaviaan.

Softube Buchla 259e:n asetukset voi tallentaa ja palauttaa osana preset-asetuksia, kun käytetään 225e tai 206e Preset Manager -yksikköä.

  • Omaleimainen, käyttökelpoinen oskillaattori
  • Erinomainen digitaalisten, kirskuvien soundien lähde
  • Hallitsee myös pehmeän orgaaniset, miellyttävät äänet ja osaa liikkua syvyyssuunnassa äänimaailmojen välillä
  • Digitoiminnot mallinnettu rautaversiosta linja kerrallaan, wavetablet bitin tarkkuudella ja analogiosat komponenttikohtaisesti
  • Ensimmäinen lisensoitu Buchla -plug-in
  • Toimii Modular-järjestelmässä

 

 

 

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat