4_lit_original.jpg

DBX 530 Parametric EQ - 500 Series

Valmistaja: DBX
Saatavuus:ei päävarastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:7DB530
Myyntihinta: 249,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 200,81 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

DBX 530 Parametric EQ - 500 Series

Dbx 530 parametrinen ekvalisaattori tarjoaa erittäin joustavat ekvalisointimahdollisuudet suositussa 500-sarjan koossa. Klassikko-EQ dbx 905:n perillinen dbx 530 on tinkimätön taajuustyökalu, joka tarjoaa täysparametrisen korjaimen kaikille kolmelle suodinkaistalle. Dbx on kerännyt kiitosta modulaariprosessoreillaan 900-sarjalaisista alkaen, ja dbx 530 on tämän perinteen suora jälkeläinen.

Jokainen 530:n osin päällekkäisistä kaistoista on säädettävissä niin kaistanleveyden (Q) kuin 15dB leikkauksen/korostuksen osalta. Tarkka ja musikaalinen dbx 530 venyy vaativimpiinkin taajuuskorjauksiin. Hälyjen ja vastaavien ongelmien paikantamiseksi ja eliminoimiseksi jokainen kaista on erikseen kytkettävissä "infinite notch" -tilaan, leikkaamaan äärettömästi, muita kaistoja sotkematta. Ylä- ja alataajuuksien korjaimissa on tietenkin myös mahdollisuus asettaa ne hyllytilaan (shelving) normaalin kaistakorjauksen sijaan. Prosessoidun signaalin A/B-vertailu sujuu helposti "on"-kytkimellä.

Dbx 530 parametrinen ekvalisaattori on 500-räkkisarjan todellinen kirurgintyökalu!

Ominaisuudet:
  • Perustuu klassiseen dbx 905 -ekvalisaattoriin
  • Kolmialueinen täysparametrinen EQ
  • Valinnaiset kello- ja hyllykäyrät ylä- ja alataajuuksille
  • Säädettävä kaistanleveys (Q) joka korjaimelle

Tuoteryhmät

Maksutavat

 

 

 

 

 

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo