driverack_pa2_front_full_width.png

DBX DriveRack PA2

Valmistaja: DBX
Saatavuus:1 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:7DBDRPA2
Myyntihinta: 395,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 318,55 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Driverack PA2 on dbx:n kaiutinprosessoreiden uusi tulokas joka jatkaa dbx:n tuttua Driverack –perinnettä: kaikki tarpeelliset työkalut kaiutinprosessointiin yksissä kuorissa.

Uutta PA2:ssa on ohjaus mobiililaitteilla, parannetut Auto EQ – ja AFS –kierronestoalgorytmit sekä  uusi input delay –moduli backlinen ja PA:n aikaerojen tasaamiseen. Myös Wizard –asetustoiminnot on muokattu entistäkin helppoköyttöisemmiksi ja kattavimmiksi. Edeltäjänsä, Driverack PA+:n, tapaan laitteessa on sisääntuloja 2 ja ulostuloja 6  sekä lisäksi erillinen sisäänmeno mittamikrofonille.

Driverack PA2

  • ohjaus kaikilla suosituimmilla älypuhelin/tabletti –alustoilla (iOS, Android, Mac/PC)
  • uudistettu Auto EQ –toiminto. Nopea ja tarkka; ei enää pitkällistä ”pink noise -helvettiä”
  • AFS –kierrenesto entistäkin parempana
  • päivitetty Wizard -toiminto ohjaa järjestelmän virityksen askel askeleelta
  • input –prosessointi: kompressori, kierronesto, graafinen EQ, 8-alueinen parametrinen EQ. subharmonic synthesis, bacline delay
  • output –prosessointi: jakosuodin (full range, 2-tie, 3-tie), 8-alueinen parametrinen EQ, limitteri, driver alignment delay

Lisätietoja valmistajan sivuilta »

Tuoteryhmät

Maksutavat

 

 

 

 

 

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo