Goracktop_product

DBX goRack Performance Processor

Valmistaja: DBX
Saatavuus:201 kpl varastossa
Myymalatuote Kyllä
2 kpl myymälässä
Tuotekoodi:7DBGORACK

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.25m
Tuotteen leveys: 0.14m
Tuotteen korkeus: 0.08m
Tuotteen paino: 1.00kg
Myyntihinta: 49,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 39,52 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

DBX GoRack PA-prosessori

Taskukokoinen kaiutinprosessori sisältäen kierronpoiston, kompressorin, EQ:n ja kaiken muun tarvittavan helppoon kaiutinprosessointiin  - Yksinkertaisin tapa optimoida PA-systeemi!

Huippusoundista ei auta tinkiä, jos haluaa antaa yleisölle parhaimpansa. Dbx GoRack on yksinkertaisin tapa huolehtia siitä, että PA-laitteet toimivat parhaimmalla mahdollisella tavalla – jokaisella keikalla ja kaikilla estradeilla. Ja takuuvarmasti, sillä GoRackissa käytetään samaa ohjelmistoa kuin järeiden PA-järjestelmien ohjaukseen tarkoitetussa DriveRack PA2 -prosessorissa.

Perinteisesti pieni koko ja keveys ovat PA-laitteissa tarkoittaneet sitä, että äänenlaadusta joudutaan tinkimään, jotta laitteisto pysyisi käytännöllisen kokoisena ja helposti siirreltävänä. Dbx tarjoaa ratkaisuksi pulmaan uutta GoRack-prosessoriaan, joka on helppokäyttöinen ja näppärästi mukana kuljetettava kaiutinprosessori.

included dsp original

GoRackin tekniikka perustuu huippuluokan DriveRack PA2 -prosessoriin. Laite kytketään suoraan aktiivikaiuttimiin ja se sisältää PA-laitteiston ohjaamiseen seuraavat tehokkaat työkalut: Anti-Feedback-kierronestosuotimen (perustuu Dbx:n Advanced Feedback Supression- eli AFS-algoritmiin), Sub-Harmonic Synth -bassotehosteen ja ekvalisoinnin.

Jokaisen työkalun toimintaa voi monipuolisesti säätää ja ne voidaan erikseen kytkeä päälle ja pois toiminnasta kansilevyn painokytkimillä ja kookkaalla data-enkooderilla.

GoRackin toiminnot
  • kaksi mikrofonivahvistinta
  • AFS Anti-Feedback -kierronesto
  • kompressori (perustuu Dbx 163 -kompressoriin)
  • Subharmonic Synth -bassotehoste
  • 16 erilaista valmista ekvalisointia 31-alueisella graafisella korjaimella
  • XLR/jakkitulot ja XLR-lähdöt
  • Aux-tulo

Tuoteryhmät

Maksutavat

 

 

 

 

 

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo