AVBT.png

RME AVB Tool - puoliräkkikokoinen MADI-AVB -muunnin

Valmistaja: RME
Saatavuus:1 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:7RMAVBTOOL
Myyntihinta: 1699,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 1370,16 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

RME AVB Tool - puoliräkkikokoinen MADI-AVB -muunnin

Puoliräkkikokoinen RME AVB Tool tarjoaa paitsi vakaan väylämuunnoksen MADI- ja AVB-väylien välillä, myös erinomaisen analogisen liitettävyyden joka suuntaan. Neljä laadukasta analogituloa ottavat vastaan paitsi niin mikrofoni- kuin linjasignaalia, myös korkeaimpedanssista soitintuloa. Ulospäin löytyvät erilliset linjalähdöt ja kuulokelähtö. Ja koska niin on mahdollista tehdä, pienikokoiseen laitteeseen on mahdutettu täydet 128 kanavaa MADI-tuloja ja -lähtöjä.

RME AVB Toolin neljä kanavaa ovat etäohjattavissa. Mikrofonitulojen gain-aluetta voi säätää 75 desibelin alueella 1dB askelin, ja ne ottavat vastaan jopa +18 dBu signaalia. Comboliittimet toimivat balansoidusti niin XLR-liittimillä kuin 6,3 mm TRS-jakeilla, ja mahdollistavat (Hi-Z -kytkimellä) korkeaimpedanssisten signaalien ottamisen suoraan esimerkiksi sähkökitaroista ja -bassoista. Analogisia linjalähtöjä on kaksi, molemmat asetettavissa +4/+19 dBu tasoille.

AVB-puolella tarjolla on kahdeksan AM824 (legacy AVB) -streamia tai korkeatasoisempaa, erikseen asetettavaa MILAN-yhteensopivaa AAF-streamia. AVB pystyy lähettämään ja vastaanottamaan yhteensä jopa 128 kanavaa audiota.

Molempia MADI-väyliä voi ajaa itsenäisesti täydellä kaistanleveydellä. Vaihtoehtoisesti MADI-väylät voi myös asettaa peilaamaan toisiaan, jolloin saadaan saumaton ja häiriötön varmistus kaikkien signaaliongelmien varalta. Toisenlaista varmistelua edustaa se, että RME AVB Tool on varustettu Kensington-lukkopesällä, jonka ansiosta sen voi ankkuroida varkaita vastaan, esimerkiksi kytkemällä se vaijerilla johonkin kiinteään esineeseen.

RME:n suosion kulmakivenä on tietenkin signaalin vakaus, ja kaikkia muunnoksia digitaalisen ja analogisen välillä vaivaavan jitterin tehokkaasti torjuva SteadyClock FS varmistaa muunnoksen laadun, järjestelmän referenssikellosta riippumatta. Muunnos molempiin suuntiin tapahtuu äärimmäisen puhtaasti ja dynamiikan säilyttäen.

RME AVB Tool on paikannettavissa ja ohjattavissa paitsi etupaneelistaan, myös kaikilla AVB-ohjausyksiköillä (ja langattomasti Wi-Fi -yhteyden avulla) ilman erillisiä laitekohtaisia hallinnointiohjelmia. Etäohjaus mahdollistaa niin gain-tulotasojen ryhmittämisen, phantom-jännitteen kytkemisen kuin kuuntelusignaalien eteenpäin reitittämisen. Sisäinen reititysmatriisi ohjaa tarvittaessa kuuntelun suoraan analogitulosta suoraan kuulokelähtöön, samalla tavoin kuin digitaaliaudion ja AVB-signaalit. Tämä helpottaa olennaisesti myös reitityksessä ja kellotuksessa tapahtuvien ongelmien nopeaa paikantamista ja korjaamista. RME AVB Tool on täysin plug-and-play itseasentuva.

Ominaisuudet:
 • MADI-AVB -muunnin analogisilla tuloilla ja lähdöillä
 • 4x XLR-TRS comboliitintä, asetettavissa korkeaimpedanssisille (Hi-Z) signaaleille
 • Kaikki analogitulot +18 dBu, 75 dB gain
 • 2 x TRS balansoidut linjalähdöt (+4/+19 dBu, DC-paritettu)
 • Kuulokelähtö
 • Word Clock I/O (BNC)
 • 1x RJ45 1 GigE AVB, 8 streamia (jokainen 16 ch.) suuntaansa
 • 1 x MADI I/O koaksiaali
 • MADI optinen erillisellä SFP-modulilla
 • Sisäinen reititys 260x260 kanavaa
 • 1,54" täysvärinäyttö, säätönuppi ja neljä painiketta
 • SteadyClock FS
 • Etäohjaus: HTTP, JSON, IEEE 1722.1 AVDECC, MIDI over MADI
 • USB 2.0 etäohjaukselle ja ohjelmistopäivityksille
 • K-slot -lukitus

Tuoteryhmät

Maksutavat

 

 

 

 

 

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo