F-Control_Top.gif

Zoom F-Control FRC-8 ohjain (F4/F8)

Valmistaja: Zoom Corporation
Saatavuus:7 kpl varastossa
Myymalatuote Kyllä
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:1ZOFRC8

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.30m
Tuotteen leveys: 0.26m
Tuotteen korkeus: 0.08m
Tuotteen paino: 1.07kg
Myyntihinta: 369,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 297,58 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Zoom F-CONTROL FRC-8 - mikserimallin ohjain Zoom F8 ja F4 -kenttätallentimille

Zoom F-Control tuo studioluokan käyttömukavuuden vaativiin kenttäolosuhteisiin, kuvauspaikoille; tilanteisiin joissa asetelmat muuttuvat ja ääni pitää saada kerralla käyttökelpoisena talteen. Se on ehdoton apuväline F4 ja F8 -moniraitatallentimien hallintaan, ja samalla kyllin kompakti sopiakseen pieneenkin kalustopakkiin.

Zoom F-Control, ja F8 tai F4 -tallennin muodostavat yhdessä kaikenkokoisten elokuva- ja mediatuotantojen kenttästudion, joka pitää ruodussa puomit ja lavalierit, vastaanottimet ja linjalähteet. Suurten vakiintuneiden tuotantojen ja pienten, riippumattomien seikkailijoiden mahdollisuudet luoda ammattitason jälkeä budjetin puitteissa eivät koskaan aiemmin ole olleet näin lähellä toisiaan!

Äänitystoiminnot suoraan sormenpäissä

Pienikokoinen Zoom F-Control tarjoaa äänipöydistä tutun asetelman, jossa on yhdeksän 60mm liukua (kahdeksan kanavaa ja master), tuloille/lähdöille trimmerit, panoroinnit ja raitakohtainen tallennustilan aktivointi. Kanava- ja summataso näkyy 12 segmentin LED-mittareissa, lisäksi paneelista löytyy aikakoodin kytkin ja kolme käyttäjän vapaasti ohjelmoitavaa kytkintä.

F-Control'in kätevä Track Scene -editointi mahdollistaa tallenteiden järjestämisen ja metadatan syötön tuoreeltaan. USB-liittimeen on mahdollista kytkeä erillinen näppäimistö, jolla "Track Name", "Scene Increment", "Scene Name", "Notes" ja "False Take" -määreitä on helppo tarkentaa.

Ominaisuudet:
  • Yhdeksän 60mm liukua (8 kanavaliukua + master)
  • 6,3mm kuulokejakki
  • USB-väylä erilliselle näppäimistölle
  • Trimmerit, panoroinnit ja raitakohtainen tallennustilan aktivointi
  • 12 segmentin LED-mittarit kanaville ja lähtötasolle
  • Erilliset aikakoodisäätimet
  • Track Scene -pikapainikkeet: Track Name, Scene Increment, Scene Name, Notes ja False Take
  • Virransyöttö 4 AA-paristolla, 4-piikkisellä HIROSE-liittimellä erillisestä akkupakista ja USB-virransyöttö F4-tallentimesta (ei toimi F8-tallentimella)
  • Jämerä metallirunko
  • Yhteensopiva Zoom F8 ja F4 MultiTrack Field Recorder -tallentimien kanssa

Tuoteryhmät