Goliath-HD_01.jpg

Antelope Goliath HD HDX, Thunderbolt2 ™, USB 3.0 & MADI I/O

Valmistaja: Antelope Audio
Saatavuus:ei päävarastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:7ANGOLIATH
Myyntihinta: 6995,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 5641,13 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Antelope Audio Goliath HD - HDX, Thunderbolt2 ™, USB 3.0 & MADI -audio interface

Goliath-HD 05

Goliath hoitaa koko HD-järjestelmäsi - nyt 64 audiokanavaa HDX- ja USB 3.0 -väylien kautta

Goliath HD on 64-kanavainen interface, jota voi käyttää Pro Tools HD -järjestelmän sekä Nativen DAW-ohjelmien kanssa. Liitäntä niihin hoituu toisen polven Thunderbolt-väylän, USB 3.0 -liitännän, tai kahden MADI/Dante-sovittimille käyvän MADI-väylän kautta. Goliathissa on monipuoliset tulo- ja lähtöliitännät, 16 omilla tasosäätimillään varustettua Accusonic-mikrofonivahvistinta, 32 analogituloa 124 dB:n dynamiikka-alueella, 32 analogilähtöä 129 dB:n dynamiikka-alueella, sekä lisäksi masterointi-tason lähdöt, joissa käytetty uusi tekniikka tuottaa huiman 132 dB:n dynamiikka-alueen. Lisäksi Goliath HD on varustettu kahdeksalla instrumenttitulolla, kahdella re-amp-käyttöön tarkoitetulla muuntajalähdöllä, integroidulla talkback-mikrofonilla, kaksilla kuulokeliitännöillä sekä kahdella analogisella inserttiliitännällä. Ja ikäänkuin tässä ei olisi jo yllin kyllin – tämä todellinen Goljatin jälkeläinen tarjoaa myös AES-, MADI-, ADAT- ja S/P DIF -liitännät.

 Hyödynnä täysi satsi realiaikaisesti toimivia vintage-efektien FGPA-mallinnoksia

Goliath HD on myös ladattu täyteen Antelope Audion ensiluokkaisia FGPA-efektejä, joiden esikuvina olevat fyysiset laitteet on mallinnettu näihin virtuaaliversioihin viimeistäkin piirtoa myöten. Niinpä valikoimassa on alan autenttisimpiin kuuluvia vintage-ekvalisaattoreita, kompressoreita, kitaravahvistimia ja niiden kaappeja – jotka toimivat realiaikaisesti ilman latenssia, ja joiden soundiasetukset voi tallentaa muistiin myöhempää käyttöä varten. Mikä parasta, näitä efektejä voi käyttää yhdessä myös omissa studioissaan työskentelevien yhteistyökumppaneiden kanssa jaetusti, sikäli kun hekin kuuluvat Antelope Audion maailmanlaajuiseen käyttäjäkuntaan.

Goliath HD toimitetaan todella mittavalla Antelopen Vintage FX -efektivalikoimalla, johon myös lisätään lakkaamatta aivan uusia virtuaalilaitteita

 • Legendaariset ekvalisaattorit: VEQ-STU 089, VEQ-STU 169, VEQ-STU 900, VEQ HA32C, BAE 1023, BAE 1084, NEU-W492, NEU-W495, VEQ-4K Black, VEQ-4k Brown, VEQ-4K Pink, VEQ-4K Orange, BAE-1073, VEQ-HLF, VEQ – 1A, VMEQ-5, LANG PEQ2, VEQ-55A, UK-69, NEU-PEV sekä INTEGRATED EQ
 • Vintage-kompressorit: X160, Tube176, X903, Gyratec X, Grove Hill Liverpool, ANTELOPE FEEDFORWARD COMPRESSOR ja FET-A76
 • AURAVERB™: ainutlaatuisiin algoritmeihin ja FGPA-suorittimeen perustuva uutuus-kaiku, jonka sointi hivelee korvia puhtaudellaan ja pehmeydellään.
 • Kitaraklassikot: Kaiutinkaapit: Darkface 65 2x12, Top30 2x12, Green 2x12, Vintage 4x12, Green 4x12, Caliper50 1x10, Clst 1x12, England4x12, Modern 4x12, Bluelux 1x12. Kitaravahvistimet: Darkface 65 US, Top32 UK, Modern US, Plexi 59 UK, Rock 22.10 UK, Rock 75 UK, Marcus II US, Tweed, Deluxe US, Overange 120 UK, BurnSphere DE.
 • Mikrofonit: California121 Ribbon, Austria Gold 414, American57, German FET87.

Keskeiset ominaisuudet:
 • Integroidut realiaikaiset efektit (EQ:t, kompressorit, kaiku, kitaravahvistimet ja -kaiuttimet
 • Varta vasten suunniteltu ja huipputehokas FGPA-suoritin mallinnosten prosessointiin
 • HDX-, USB 3.0-, Thunderbolt Gen2- ja MADI-liitännät
 • Antelope Audion uudistettu kellotus ja edelleen kehitetty muunnostekniikka
 • Erityinen viive-kompensaatio HDX-käyttöön
 • 16 Accusonic-mikrofonivahvistinta phantom-syötöin, omin säätimin ja mittarein
 • 16 linjatason tuloa kahden D-SUB 25 -liitännän kautta
 • 32 linjatason lähtöä neljän D-SUB 25 -liitännän kautta
 • Kaksi premium-luokan lähtöä Re-Amp-käyttöön
 • Masterointitason monitorilähdöt 132 dB:n dynamiikka-alueella
 • Kaksi itsenäisesti määriteltävää kuulokelähtöä
 • AES-, MADI-, ADAT- ja S/P DIF -liitännät
 • Talkback-toiminto
 • Uusi etupaneeli parannettuine monitori- ja tasonäyttöineen
 • Monitoiminen kosketusnäyttö
Unohda latenssi - Mullista Pro Tools HD:n käyttö

Antelopen erityisen HDX Delay -kompensaation ansiosta mikä tahansa analoginen tai digitaalinen tulosignaali saadaan vaiheistettua yhden näytteen tarkkuudella oikea-aikaiseksi. Mikään toinen myynnissä oleva interface ei tarjoa näin pitkälle täydellisyyteen hiottua digitaalisignaaleiden tuontia Pro Tools HD -järjestelmään.

Antelope Audion realiaikaiset efektit, itsenäiset ja latenssittomat softa-mikserit, sekä kaksi erilaista näkymää mahdollistava reititysmatriisi sopivat täydellisesti Pro Tools HD -pohjaiselle studiolle, jossa kaluston teho halutaan maksimoida aivan tappiin asti.

Ei kuitenkaan pidä unohtaa, että Goliath HD on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien DAW-ohjelmien kanssa ja juuri se tekee siitä maailman parhaiden studioiden luotto-interfacen.
Hiljattain julkistetut Session-presetit vastaavat prikulleen isojen ja monimutkaisten projektien parissa työskentelevien tarpeisiin ja juuri sellaiseen Goliath HD suunniteltiinkin.

HD-studion kivijalka - Hoida monimutkaiset projektit ja useiden DAW-järjestelmien operointi Goliath HD -intefacella

Ominaisuuksiin kuuluvat HD- ja USB3-moodit tarjoavat äänittäjälle käytännöllisen tavan integroida vieraileva tuottaja läppäri-projekteineen studion isoon HD-järjestelmään pelkästään vaihtamalla tarpeen mukaan HD-moodista vähälatenssiseen ThunderboltTM- tai USB3-vaihtoehtoon
Goliath on myös itse taatusti riittävän hiljainen sopiakseen kriittisimpäänkin tarkkaamoon. Ei pidä yllättyä, jos erillisistä studioiden konehuoneista tulee tuota pikaa tuiki tarpeettomia.

Kellotus ratkaisee kaiken - Huippusoundin avain on Antelopen kellotus

Goliath HD:n ainutlaatuisen soundin kulmakivenä on Antelopen Audion oma Acoustically Focused Clocking (AFC) -kellotus ja siihen sisältyvä jitterin hallintatekniikka. Sen taustalla on yli 20 vuoden kokemus digitaalijärjestelmien tahdistukseen tarvittavista huipputarkoista kelloista. Lyömätön soinnin tarkkuus ja yksityiskohtaisuus yhdistettynä analogiseen autenttisuuteen avaavat audioammattilaiselle oven hi-end-audion maailmaan. Nyt saman tarkkuuden voi myös ulottaa kattamaan koko studion, kiitos BNC-liitäntöjen, joista kellosignaalin saa jaettua eteenpäin muille laitteille joko Loop Sync -signaalina, standardin mukaisena Word Clock -pulssina tai Antelope Audion 10M-atomikellona.

Kaikki tarvittava konrolli - Goliath HD on varustettu päivitetyllä kosketusnäytöllä ja uudistetulla etupaneelilla

Goliath HD:n uusi julkisivu tarjoaa myös uusia toimintoja. Kosketusnäytössä on nyt entistäkin paremat monitorointi- ja tasomittarit, sekä nopeat valinnat perusasetuksille, ennalta tallennetuille preseteille, ynnä HD- tai Native -ympäristöissä tarvittaville kellotustavoille. Ja niinkuin tässä ei olisi jo aivan ylenpalttisesti, Goliath HD:lle on lisäksi vielä omat Android- ja iOS-applikaationsa, jotka tekevät mobiililaitteesta tehokkaan kaukosäätimen tälle audio interfacelle.

Tuoteryhmät