24ao-iso-left.jpg

Motu 24Ao USB/AVB Ethernet audio interface w/24ch analog out and DSP

Valmistaja: MOTU
Saatavuus:ei päävarastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YMO24Ao
Myyntihinta: 1075,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 866,94 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

USB/AVB Ethernet-äänikortti tarjoaa 24 kanavaa analogilähtöjä ja digitaalisen prosessoinnin.

Nopea USB2.0 -väylä yhdistää kortin käyttöjärjestelmätasolla koneeseen, ja sitä pitkin matkustaa paitsi 24 kanavaa korkealuokkaista audiota, myös kolme digitaalista 8 kanavan ADAT I/O -väylää, yhteensä 72 audiokanavaa.

Linjatason lähdöt sopivat niin äänipöytien tuloihin kuin erilaisille kaiutinratkaisuille studiosta surroundiin ja siitä liveäänentoistoon. Reititä ja prosessoi signaali sisäisen digimikserin avulla ilman ylimääräistä latenssia ja koneesi prosessoria kuormittamatta. Hyödynnä DSP-digiprosessointia kanavissa, ryhmissä ja lähdöissä suoraan raudasta, kulkematta koneesi kautta. Classic Reverb™ -kaiku tarjoaa tilaa 60 sekuntiin asti, 4-alueinen parametrinen EQ, gate ja vintagehenkinen kompressori tarjoavat hyvät perustyökalut.

Tarpeen mukaan voi järjestelmään lisätä uusia MOTU-äänikortteja, kiitos huippuluokan AVB-Ethernet ja CAT-5e -toteutetun verkon. Latenssit pysyvät kurissa jopa pitkillä (100 metrin) kaapelivedoilla, ja verkon kautta laitteiden ja koneiden välillä kulkee helposti satoja kanavia audiota.

Niin signaaliprosessointia, järjestelmän osien asetuksia kuin reititystä ohjataan helposti suoraan selainikkunasta, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, joko langattomasti tai 24Ao-verkon kautta.

Ominaisuudet:

 • Luotettava 24Ao tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja käytettävyyden niin studioon kuin konserttiareenoille.
 • Erinomainen äänenlaatu. Analogilähdöt tarjoavat 123 dB dynamiikan ja -110 dB THD+N (0.0003%) harmonisen särön (-1 dBFS, painottamaton, 1 kHz).
 • 72 samanaikaista audiokanavaa. 24 balansoitua analogilähtöä kolmeen moninapaliittimeen (DB-25 D-sub ja Phoenix) jaoteltuina sekä 3 väylää (24 kanavaa suuntaansa) ADAT-tuloja ja -lähtöjä.
 • Monipuolinen liitettävyys. Nopea USB 2.0, USB 3.0 ja iOS yhteensopivuus. Korttien oma käyttöjärjestelmä ja ajurit toimivat kaikkien ammattiaudio-ohjelmien kanssa.
 • Sisäinen DSP miksaukselle ja efektoinnille. Monipuolinen ison äänipöydän mukaan suunniteltu 48-kanavainen digitaalimikseri 12 stereolähdöllä ja efektiprosessorilla jossa kaiku, 4-alueinen EQ, gate ja kompressori.
 • 32-bittinen floating point -prosessointi. 24Ao:n DSP tarjoaa lähes rajattomasti niin särötöntä headroomia kuin äänenlaatua.
 • Mallinnettu vintagehenkinen efektiprosessointi. Klassinen kaiku, kompressori joka on suunniteltu legendaarisen LA-2An hengessä ja EQ joka muistuttaa käytökseltään brittitiskien analogiekvalisaattoreita.
 • Laajennettavuus ja verkotettavuus. Kaksi MOTU AVB -yksikköä (24Ao, 1248, 8M tai 16A) kytkeytyy suoraan toisiinsa Cat-5e Ethernet-kaapelilla, yhdellä MOTU AVB -kytkinyksiköllä (myydään erikseen) saa aina viisi laitetta kerrallaan yhteen.
 • AVB-audioverkon kautta voi yhdistää useita äänikortteja ja tietokoneita, AVB-kytkinyksiköt ja tavallinen verkkokaapeli riittävät sadoille audiokanaville, ja latenssi pysyy kurissa jopa pitkillä kaapelivedoilla.
 • Matriisireititys ja signaalin jako. Monipuolinen matriisi audion reitittämiseen niin järjestelmän analogi- kuin digitaalituloista, tietokoneelta tai verkosta mihin tahansa lähtöön, tietokoneeseen tai muuhun verkkolaitteeseen.
 • Hallitse miksaus langattomasti Apple Airport™ -järjestelmän tai vastaavan Wi-Fi -reitittimen kautta suoraan 24Ao:ssa, tavallisella Ethernet -kaapelilla tai tablettitietokoneestasi/älypuhelimestasi. Erinomainen apu livetilanteissa!
 • Ohjaa prosessointia, miksausta, laiteasetuksia ja reititystä suoraan selainikkunastasi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, Ethernetin tai Wi-Fin kautta.
 • Selkeä mittarointi. Suuri, taustavalaistu 324 x 24 pikselin LCD-näyttö näyttää kaikkien kanavien tulo- ja lähtötasot tarkasti yhdellä vilkaisulla. Valikosta pääsee muuttamaan laitteen sisäisiä asetuksia.
 • AudioDesk -työasemaohjelma tarjoaa 24-bittisen äänityksen, samplentarkan editoinnin ja 32-bittisen miksauksen ja masteroinnin.

Tuoteryhmät