P105051220.gif

2Box TrigIt Kick Trigger

Valmistaja: 2BOX
Saatavuus:ei päävarastossa
Myymalatuote Kyllä
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:Y2B10402
Myyntihinta: 63,75 €
Myyntihinta ilman ALV: 51,41 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

2Box TrigIt Kick Trigger 

Kick TrigIt -triggerissä on yksi sensori ja se on varustettu erityisellä, muovista ja kumista valmistetulla prikalla, joka suojelee rummun puuvannetta ja varmistaa samalla triggerin luotettavan pysymisen paikoillaan.

2Box'in uusi triggerimallisto akustisille rummuille sisältää virvelille ja tomeille tarkoitetut stereotriggerit sekä erikoismalli bassorummulle. Yksittäisten Triggereiden lisäksi saatavilla on valmis setti, joka koostuu neljästä stereotriggeristä ja yhdestä bassorumputriggeristä.

Triggerit ovat yhteensopivia lähes kaikkien markkinoilla olevien sähköisten rumpumoduulien kanssa ja ne tarjoavat salamannopean liipaisun, luonnollisen dynamiikka-alueen ja luotettavan liipaisutarkkuuden.

2Boxin tavoitteena ei ollut ainoastaan suunnitella triggeriä joka näyttäisi hyvältä missä tahansa akustisessa rumpusetissä kanssa, vaan triggeri joka tarjoaa ylivoimaiset liipaisuominaisuudet. Uusi TrigIt-triggeri onkin suunniteltu tuottamaan rumpalille huoleton ja pitkäaikainen triggauskokemus. Triggerin yläosa on äärimmäisen kestävä ja se on valmistettu satiinipintaiseksi kiillotetusta metallista, joka ei ainoastaan näytä tyylikkäältä vaan sulautuu olemukseltaan nätisti rummustoon. Triggeri asettuu tiiviisti rummun kehää vasten, ja kumisuoja pitää sen sijoillaan estäen samalla rummun naarmuuntumisen. Pehmustettu sensori on kulutusta kestävää materiaalia, joka pitää tunnistimien aina siinä paikassa mihin se on asetettu ja oikeassa asennossa. Tämä takaa pitkän käyttöiän ja täydellisen triggauksen vaatiman tasaisen paineen kalvoa varten.

Muista markkinoilla olevista triggereistä poiketen TrigItissä on erittäin pitkään käyttöä kestävä sensori, joka tarjoaa salamannopean liipaisun, luonnollisen dynamiikan ja luotettavan triggaustarkkuuden. Rakenteensa ansiosta triggeri välittää soiton koko dynamiikan aina hiljaisimmista iskuista kovimpiin lyönteihin asti. TrigIt-triggereissä on 6,3 mm:n TRS-jakkiliitännät hyvästä syystä: jakit ovat vuosikymmenten saatossa osoittaneet kestävyytensä ja luotettavuutensa ammattilaiskiertueilla. Liittimen sijoitus triggerin sivulle mahdollistaa johdon pysymisen paikoillaan kaikissa tilanteissa.

Uudet triggerit ovat tietystikin yhteensopivia lähes kaikkien myynnissä olevien sähköisten rumpu-moduulien kanssa ja ylivoimaisten triggaus-omainaisuuksiensa ansiosta ne mahdollistavat rumpalille maksimaalisen suorituksen. Luonnollisestikin triggerit on optimoitu käytettäviksi oman avoimen soundimoduulimme – DrumIt Fiven kanssa. 

TrigIt-triggereitä valmistetaan kahta eri versiota. Myynnissä on myös niistä valmiiksi koottu setti. Kick TrigIt -triggerissä on yksi sensori ja se on varustettu erityisellä, muovista ja kumista valmistetulla prikalla, joka suojelee rummun puuvannetta ja varmistaa samalla triggerin luotettavan pysymisen paikoillaan. Stereo TrigIt -triggeri on suunniteltu käytettäväksi virvelin ja tomien kanssa. Kaksi erillistä sensoria tunnistavat itsenäisesti lyönnit rummun kehään ja kalvoon. Sen ansiosta luonnollinen soitto kehä- ja kalvoiskuja käyttäen on mahdollista, ja lisäksi tämä antaa luovalle rumpalille mahdollisuuden ohjata kahta erilaista sähkösoundia yhdellä rummulla.

Uuden TrigIt-triggerimalliston ohessa DrumIt Five -moduulin käyttöjärjestelmästä on nyt saatavilla on uusi päivitetty versio, jolla uusien triggereiden ominaisuudet saadaan ihanteellisesti hyödynnettyä silloin, kun ne liitetään DrumIt Five -moduuliin.

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat