m80-2g-1.jpg

Mono Case Dual Electric Guitar bag (jet black)

Valmistaja: MONO case
Saatavuus:1 kpl varastossa
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YMOM802GBLK
Myyntihinta: 288,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 232,26 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Kevyt ja erittäin kestävä pussi kahdelle sähkökitaralle

Joskus soittimia vaan on oltava mukana enemmän kuin yksi. Mono M80-tuplapussi tekee kahden kitaran roudaamisesta niin helppoa kuin se ylipäänsä voi olla. Patentoitu Z-Form-rakenne takaa molempien soittimien turvallisuuden ja koska molemmille kitaroille on oma Headlock-kiinnikkeensä, on tuplapussissa mukavaa kantaa myös yhtä soitinta. 

Klassinen Mono M80-kitarapussi kumoaa myytin kovien koteloiden ylivoimaisesta suojaavuudesta. Tästä syystä erilaiset Mono-mallit ovatkin hyvin yleinen näky esimerkiksi lentokentillä. Mono M80-pussi suojaa soitintasi monella eri tavalla: ulkokuoren Sharkskin-materiaali pitää veden ja lumen kotelon ulkopuolella, ABS-paneelit suojelevat soittimesi runkoa ja lapaa, sisäpuolen Headlock-toppaus lukitsee soittimen kaulan paikoilleen ja suojelee sitä kaatumisen aiheuttamilta vaurioilta. Jopa rungon alaosan hihnatapille on tehty oma pieni kolonsa putoamisen aiheuttamien vaurioiden estämiseksi.

Ulkokuoren Sharkskin-materiaalin lisäksi pussin pohja on valmistettu Hypalonista - materiaalista joka toimii muun muassa armeijan kumiveneiden pohjana. Itsestään korjautuvasta nylonista rakennetut tuplavetoketjut ja niiteillä kiinnitetyt kahvat asettavat pisteen kestävyyteen liittyvän i-kirjaimen päälle. 

Säilytystila ei myöskään lopu kesken M80-pussien kohdalla. Suuri lokeroitu päätasku sisältää myös esimerkiksi tarrakiinnikkeen piuhojen lukitsemista varten ja soittimen lavan kohdilta löytyvä piilotettu tasku pitää lompakot ja kännykät visusti piilossa. Jopa kotelon Headlock-kiinnikkessä on läpiäkyvä pikkutasku esimerkiksi plektroja varten.
Mikäli tila silti loppuu kesken, voit liittää M80-pussin runkoon erillisen Mono Tick-lisätaskun.

  • Headlock-kaulatuki lukitsee soittimen kaulan paikalleen ja suojaa sitä kaatumisilta.
  • Sharkskin-materiaali pitää hylkii vettä ja pitää soittimesi kuivana
  • ABS-paneelit suojaavat soittimen runkoa ja lapaa.
  • Riittävästi säilytystilaa ja erillinen piilotettu tasku arvotavaroita varten
  • Paino noin 3,2 kg
  • Sopii standarikokoisten sähkökitaroiden laukuksi.

Tuoteryhmät