ableton_live_10_standard28.jpg

Ableton Live 10

Valmistaja: Ableton AG
Saatavuus:ei päävarastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YAB88071
Hinta: 349,00 €
Myyntihinta: 344,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Ableton Live 10

Ableton Live on nopea, sujuva ja monipuolinen ohjelmakokonaisuus niin musiikin luomiseen kuin sen esittämiseen. Se tarjoaa niin virtuaali-instrumentit, efektit, äänipankit kuin työkalut näiden yhdistämiseen toimivaksi teokseksi. Tyylilajista riippumatta se on kokonaisvaltainen ratkaisu musiikin tekemiseen.

Ableton Live toimii sekä perinteisessä, lineaarisessa musiikin luomisessa että aikajanasta riippumattomassa improvisoinnissa, kiitos Liven "session view" -näkymän. Musiikin eri elementtien välillä on mahdollista liikkua pysähtymättä, ja kokeilla mahdollisia ideoita tulkintaa katkaisematta.

Ableton Live 10 on idealähtöinen. Olipa teoksen lähtökohtana melodialinja, laulu, tietty soundi tai rytmi, Live on aina valmiina jotta lopputulos saadaan myös kuultavaksi. Session view -näkymässä on helppo luonnostella, hakea ja viilata yksityiskohtia aikajanasta riippumatta. Arrangement view -sovitusnäkymässä kootaan sitten valmis teos alusta loppuun.

Ableton Live 10 on omimmillaan erilaisissa synteeseissä. Sen omat wavetable-, FM- ja mallinnussynat tarjoavat erinomaisen alustan monimuotoiselle äänenrakennuksille, myös silloin kun lähdetään ohjelmoimaan asioita alusta alkaen. Äänisamplejen monet muokkausmahdollisuudet ja samplejen yhdistäminen auttavat nekin saamaan äänestä enemmän irti.

wavetable2x

Ableton Live toimii myös perinteisenä audiotyöasemana, joten niin rautasynat ja -rumpukoneet, kitarat, akustiset soittimet kuin muutkin äänilähteet saapuvat projektiin luontevasti ja vaivatta. Audion tempoa voi Standard- ja Suite-kokonaisuuksissa säätää lennossa, musiikkia pysäyttämättä, ja audio voidaan myös muuttaa midikäskyiksi ohjaamaan syntetisoijia.

Efektipuolella Live loistaa, olipa muokattavana miditiedosto tai audio. Se tarjoaa työkalut sävellysten rakenteellisesta muokkauksesta lähtien aina analogishenkiseen meluun, yliohjaukseen ja suotimiin, ja tietenkin tarkkaan ja puhtaaseen äänekseen hienovaraisesti kiillotettuna.

Äänikirjasto on olennainen osa Ableton Liven sielua, niin studiossa kuin livetilanteissa. Core Library -kirjasto tarjoaa valikoiman vintagesynia, klassisia rumpukoneita, multisamplattuja perkussioita ja tietenkin niin elektronisia kuin akustisia kosketinsoittimia. Niiden lisäksi tulevat myös Curated Collections -sarjat soitinnuksia, leikkeitä ja sampleja raaka-aineeksi aivan uusien soundien luomiseen.

Ableton Live 10 on niin laaja, että vaikka kaikki toimii periaatteessa suoraan paketista, on se myös mahdollista muokata pienimpiä piirteitään myöten sopimaan juuri siihen omaan työhön ja tarpeeseen. Lisäpakeista Max for Live -customtoimintoihin, lähes kaikki on säädettävissä. Ja sitten tulee vielä perinteisempi hands-on -livekäyttö, jossa toiminnot reititetään säätimien alle intuitiiviseksi ja kokonaisvaltaiseksi soitinkokonaisuudeksi. Live toimii kaikkien midi-ohjainten kanssa ja tarjoaa moniin niistä valmiit reitityskartat.

Live tarjoaa myös uuden tavan tehdä yhteistyötä. Link-teknologia synkronoi Ableton Liven verkon kautta, ja mahdollistaa niin Reasonin, Seraton kuin erilaisten iOS-applikaatioiden kanssa työskentelyn. Max for Live taas mahdollistaa, ohjelman kustomoinnin ohella, mahdollisuuden kytkeytyä valoihin, kameroihin, sensoreihin, surroundjärjestelmiin ja vastaaviin, ja sitä kautta luoda kokonaisvaltaisia kaikkien aistien esityksiä.

Ableton Live 10 onkin monien esiintyvien artistien valinta livetilanteisiin. Sen kautta on helppo ottaa haltuun muuttuvat tilanteet, ja sovittaa ohjelma haluttuun esitykseen sisällöstä tinkimättä.

Ominaisuudet:

Ableton Live 10 on saatavana kolmena eri versiona: Intro, Standard ja Suite. Kaikista löytyvät yhteiset perusominaisuudet, mutta Standard ja Suite ovat laajempia ja tarjoavat monenlaisia lisäominaisuuksia niin toiminnoissa kuin soitin- ja efektipuolella.

LIVE 10 Standard - ominaisuudet
 • Rajoittamattomasti audio - ja midiraitoja
 • Rajoittamattomasti scene-näkymiä
 • 12 send- ja return-kanavaa
 • 256 mono audiokanavaa (tulo)
 • 256 mono audiokanavaa (lähtö)
 • Capture
 • Monipuoliset warp-funktiot
 • Audio slicing -toiminnot
 • Audion kääntö midiksi
 • 1800+ soundia (10+GB)
 • 5 softa-instrumenttia
 • 34 audioefektiä
 • 8 midiefektiä

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat