aer-colourizer-2-tuotekuva.jpg

AER Pocket Tools Colourizer 2

Valmistaja: AER
Saatavuus:ei päävarastossa
Tuotekoodi:YAER625000022
Myyntihinta: 439,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 354,03 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

AER Pocket Tools Colourizer 2

Akustisten soitinten äänen vahvistamiseen erikoistunut saksalainen AER on monen tarkkakorvaisen huippusoittajan valinta. AER kehittää tuotteensa tarkassa yhteistyössä soittajien kanssa näiden toiveita ja ideoita kuunnellen, ja tuotantoon on tullut myös kontrabasisteille, sähköbasson soittajille ja sähkökitaristeille varta vasten räätälöityjä tuotteita, ääniprosessoreja ja soitinmikrofonijärjestelmiä.

AER Pocket Tools Colourizer 2 on laadukas ääntä muokkaava etuaste niin soitinten omille mikrofoneille kuin erillisille mikrofoneille soitin- ja laulukäytössä. Se tarjoaa työkalut äänenlaadun parantamiseen ennen varsinaiseen vahvistimeen tai mikseriin menemistä, tehokkaan parametrisen ekvalisaattorin ja enhancer-toiminnon joka lisää ääneen harmonisia kerrannaisia kun tarvitaan.

Ominaisuudet:

  • Etuaste parametrisellä EQ:lla ja enhancer-osiolla
  • Sopii niin etuasteeksi kuin DI-boksiksi, lavalle ja studioon
  • XLR/6,3mm combi-liitin, 24V phantomjännite
  • Täysparametrinen EQ
  • Linjalähtö, balansoitu DI-lähtö
  • Virransyöttö erillisestä 24V virtalähteestä

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat