ocr8-1000x845.jpg

Austrian Audio OCR8 Bluetooth Remote

Valmistaja: Austrian Audio
Saatavuus:2 kpl varastossa
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:8AOOCR8BLUETOOTH
Myyntihinta: 149,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 120,16 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Austrian Audio OCR8 - Bluetooth-ohjausyksikkö OC818-mikrofonille

Austrian Audio OCR8 - Bluetooth-ohjausyksikkö liittää Austrian Audio OC818-mikrofonin ilmaiseen Polarpilot-applikaatioon. Mikrofonin kaksi CKR12-kapselia mahdollistavat aidon useamman suuntakuvion hyödyntämisen, ja yhdessä OCR8-Bluetooth-ohjaimen kanssa Austrian Audio OC818 pystyykin tallentamaan ja lataamaan suoraan ohjelmistosta 255 eri suuntakuviota.

PolarPilot -ohjelma on ilmainen ja toimii niin Android- kuin iOS-järjestelmissä, mutta vaatii Austrian Audio OCR8 - Bluetooth-ohjausyksikön. Ohjausjärjestelmä vain ohjaa mikrofonia, se ei millään tavalla digitalisoi signaalitietä, vaan ainoastaan hallinnoi niin bias-jännitteitä kuin analogikytkimiä. Näin mikrofonin toimintaa on helppo säätää suoraan tarkkaamosta.

Austrian Audio OCR8 Bluetooth-ohjausyksikkö ottaa käyttöjännitteensä suoraan mikrofonin phantomsyötöstä eikä tarvitse erillistä virtalähdettä.

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat