20190828 Soundtools Dingwall-6.jpg

Dingwall 5-­string Darkglass ANNIVERSARY Silver MP

Valmistaja: Dingwall
Saatavuus:ei päävarastossa
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YDINGCNG35DGAMMH
Myyntihinta: 2200,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 1774,19 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Dingwall Combustion NG3 5-string Darkglass 10th Anniversary Limited Edition

Saskatchewanissa, Kanadassa toimiva Dingwall Designer Guitars on tunnettu huippulaatuisista bassoistaan, joissa on viuhkamuotoon nauhoitettu fanned fret -otelauta. Bassokielille tämä tarkoittaa pidempää sustainia soitettavuuden kärsimättä. Fanned fret -soitin saattaa näyttää aluksi oudolta, mutta satulasta 12. nauhalle tottuu kymmenessä minuutissa, vasta sen jälkeen joutuu joskus miettimään sormituksia - ja soundillisesti lopputulos saattaa hyvin olla vaivan arvoinen.

 

Muiden Combustion-mallien lailla myös NG3 on leppärunkoinen, leppähän on sähköbassojen runkopuista perinteisin ja edelleen luonnollisin valinta vahvoine keskiäänineen, kellomaisine diskantteineen ja pyöreine, tasasuhtaisine bassoineen. Medium thin -paksuinen C-profiilin vaahterakaula on viisiosainen, ja kuten monet Dingwall-soittajat voivat todistaa, käytössä yhtä jämäkkä kuin grafiittikaula. Rakenne on erittäin luotettava, ja mahdollisuuksien mukaan ilman kuolleita kohtia.

 

Lepän, vaahteran ja fanned fret -nauhojen jälkeen NG3 laajentaa palettia moderniin suuntaan. Custom-mallinen Darkglass Tone Capsule -etuaste, mikrofonien sijoittaminen tarkalleen sweet spotiin, ja tietysti urheilullinen ulkonäkö hiilikuituplekseineen ovat nykyaikaa.

 

Dingwall Combustion-sarja tuo designer-tason soittimet huomattavasti kohtuullisempaan hintaluokkaan, kun valmistustyö on osittain siirretty Kiinaan. Kaikki raaka-aineet ovat kuitenkin edelleen Pohjois-Amerikasta ja jokainen soitin tarkastetaan ja hienosäädetään käsityönä Dingwallin verstaalla Kanadassa - jokainen basso on soittovalmis suoraan pakkauksesta purettunakin, ja laatu on samaa tinkimätöntä parhautta kuin kalliimmissakin yksilöissä.

 

Tekniset tiedot:

 

  • Neljä- tai viisikielinen aktiivibasso
  • Darkglass Tone Capsule -etuaste
  • FD3n-mikrofonit
  • Runko leppää
  • Viisiosainen erittäin vakaa C-profiilin vaahterakaula, 24 nauhaa
  • Fanned fret -otelauta
  • Mensuuri: B 37", E 36,25", A 35,5", D 34,75", G 34"

 

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat