dual-expression-pedal.jpg

Electro-Harmonix EHX Dual expression pedal

Valmistaja: Electro-Harmonix
Saatavuus:ei päävarastossa
Myymalatuote Kyllä
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YEHXDUALEXP
Myyntihinta: 85,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 68,55 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Electro-Harmonix Dual Expression - ohjaa kahta laitetta kerralla

Mike Matthewsin vuonna 1968 perustama Electro-Harmonix on alusta alkaen ollut muita edellä, kun on haettu uusia soundeja, ja ensimmäisistä Electro-Harmonixin pedaaleista lähtien oli selvää, että paluuta ei ole. Sama innovatiivisuus, rohkeus ja käytettävyys on jatkunut läpi koko Electro-Harmonixin historian.

Electro-Harmonix Dual Expression on osoitus ajattelusta, jossa yhtä tärkeää kuin uusi soundi, on se kuinka sitä voi parhaiten käyttää. Se on tavallaan päivitetty versio Electro-Harmonixin 45 vuoden takaisesta klassikosta, Hot Foot Universal Pedalista, jossa oli yksinkertaisesti vaijerilähtö, joka kiinnitettiin haluttuun potentiometriin, ja sitten vain poljettiin säätöä edestakaisin. Toki kehitys on kehittynyt. Monissa uuden polven efekteissä on EXP-tulo, Electro-Harmonix Dual Expression kytkeytyy tällaiseen tuloon ja säätää haluttua parametria pedaalista valitun alueen puitteissa. EXP-tulolla varustettuja efektejä löytyy monilta eri valmistajilta.

Polymeerirakenteinen Electro-Harmonix Dual Expression on samalla kertaa keikkakestävän jämerä ja kevyt kuljettaa. Se kykenee ohjaamaan samanaikaisesti kahta EXP-tuloa niin että kummankin säätöalue, säädön suunta ja ohjaussignaalin napaisuus ovat erikseen valittavissa. Siten on mahdollista esimerkiksi liukua kaistan ja taajuuden tai särön ja kaiun välillä, tai ohjata erilaisina yhdistelminä niitä monia muuttujia joita uudet Electro-Harmonix -efektit tarjoavat.

Ominaisuudet:
  • Kaksi erikseen säädettävää EXP-lähtöä
  • Säätöalue ja säädön suunta erikseen säädettävissä
  • Lähdön napaisuus on käännettävissä sopimaan erinapaisiin laitteisiin
  • Kohtuuhintainen, luja ja luotettava
  • Mukana kaksi TRS-ohjausjohtoa

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat