Kali_Audio_IN8_Studio_Monitor_Speakers_Media_Side_CloseUp_Image_1500px.jpg

Kali Audio IN-8, 8" studiomonitori, musta

Valmistaja: Kali Audio
Saatavuus:8 kpl varastossa
4 kpl myymälässä
Tuotekoodi:4KIIN8
Myyntihinta: 399,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 321,77 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Kali Audio IN-8 - kolmitie-lähikenttämonitori samankeskisillä keskiääni-ja diskanttielementeillä

Lähikenttämonitorien suuria ongelmia on äänikuvan muokkautuminen keski- ja ylätaajuuksilla, kun pienikin pään liike vaikuttaa tasapainoon elementtien välillä. Samankeskiset elementit mahdollistavat laajemman hotspotin kuunteluun, ja vakauttavat äänikuvaa.

Kali Audion uusi IN-8 on kolmitie-studiomonitori, jossa on 8" bassoelementti ja samankeskiset 4" keskiääni- ja 1" diskanttielementit. Refleksiputki, bassoelementti ja suurin osa vahvistinyksiköistä on tuttuja jo Kali Audion suositusta LP-8 -studiomonitorista. LP-8 -kaiuttimen waveguide on kuitenkin korvattu 4" keskialueyksiköllä, joka toimii samalla myös diskanttielementin aallonohjaimena.

Jakotaajuus keskialueelle tultaessa on 330Hz, joten äänikuva on symmetrinen kaikkiin suuntiin, ja äänen keskinäinen painopiste muuttumaton kuuntelusuunnasta riipumatta. Kriittisen keskialueen erottelu paranee olennaisesti, kun sille on oma kaiutinelementti, ja äänikuva on selkeä ja yksityiskohtainen. Bonuksena mainittakoon, että kuuntelukokonaisuuden harmoninen särö vähenee olennaisesti kautta linjan.

Keskialueen kartio on muotoiltu toimimaan diskantin waveguide-ohjaimena ja iskun enimmäispituus rajoitettu 1 millimetriin, näin intermodulaatiosärö joka saattaa vaivata joitakin koaksiaaliasetelmia pysyy minimissään.

Alkuperäisen JBL Image Control Waveguide -tekniikan keksijä, Kali Audion akustiikkapäällikkö Charles Sprinkle on tyytyväinen ratkaisuun, joka mahdollistaa tasaisemman äänikuvan eri taajuuselementtien välillä. "LP-8 oli erinomainen alusta samankeskisen kolmitieratkaisun pohjaksi, eikä kaikkea tarvinnut suunnitella alusta alkaen uusiksi. Saatoimme siis keskittyä parantamaan suuntakuviota, ja vuoden mittaan tehdyt koekuuntelut ovat osoittaneet että lopputulos todella on selkeämpi ja tarkempi, kuten olimme toivoneetkin."

Kali Audio IN-8 -aktiivimonitori saa tehonsa 140 watin D-luokan vahvistimesta, jonka tehosta 60 wattia on suunnattu bassoelementille, keski- ja diskanttielementtien vahvistimet ovat kumpikin 40 wattia. Takapaneelin EQ-asetukset ovat samat kuin Kali Lone Pine -monitoreissa, ja tiivis käyttöohje on painettu suoraan paneeliin.

Specifications:  
Powered: Yes
Amp Class: D
Power Config: Tri-Amped
LF Power: 60 W
Mid-Range Power: 40 W
HF Power: 40 W
Total Power: 140 W
LF Driver: 8-Inch Poly-Coated Paper
Mid-Range Driver: 4-Inch Optimized Profile Poly-Coated Paper
HF Driver: 1-Inch Textile Dome
Freq. Response (-10 dB): 37 Hz - 25 kHz
Freq. Range (±3 dB): 45 Hz - 21 kHz
LF to Mid-Range Crossover: 330 Hz
Mid-Range to HF Crossover: 3000 Hz
Listening Distance: 2.8 Meters
Max SPL: 114 dB

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat