Komplete-Audio-6-front-view.jpg

Native Instruments Komplete Audio 6 Mk2

Saatavuus:ei päävarastossa
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YNI26440
Myyntihinta: 222,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 179,03 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Native Instruments Komplete Audio 6 Mk 2 - kuuden kanavan äänikortin uusi versio

Native Instrumentsin Komplete Audio 6 on vakiinnuttanut asemansa kevyenä ja monipuolisena äänikorttina tuottajalähtöiseen musiikintekoon sen jälkeen kun se saapui markkinoille 2011, ja nyt on tullut aika päivittää rauta, kun ohjelmapaketitkin on uusittu. Uusi NI Komplete Audio 6 Mk2 lähettää eteenpäin ja ottaa vastaan audiota aina 192kHz/24bit näytteenottotaajuuteen saakka, siinä on 4 analogituloa ja -lähtöä, kaksi digituloa ja -lähtöä, kaksi kuulokelähtöä ja MIDI-tulo ja -lähtö. Pakkauksessa on lisäksi kaikki tarvittava ohjelmisto nykyaikaiseen musiikintekemiseen moniraitatallennuksesta softasyniin ja efekteihin.

Erittäin matalalatenssisena, hyväsoundisena ja riittävän monipuolisin liitännöin NI Komplete Audio 6 Mk2 on erinomainen portti työasemaan ja takaisin. Mikrofonit, kitarat, kosketinsoittimet ja rumpukoneet kytkeytyvät paitsi audiona, myös midiohjauksella. Tulot ja lähdöt mahdollistavat myös rautaefektien reitittämisen mukaan. Komplete Audio 6 Mk2 toimii niin kotipajassa kuin keikoilla, kulkee helposti mukana ja ottaa tarvitsemansa virran suoraan USB-väylästä.

NI Komplete Audio 6 Mk2 on sarjassaan reilua pykälää parempi ja monipuolisempi, ammattilaistason audio/midikortti. Se osaa syöttää kahdelle mikrofonille phantomjännitettä ja ottaa niin linjatasoista kuin korkeaimpedanssista instrumenttisignaalia sisään. Sen neljässä analogilähdössä on CV-ohjattu gate. Kotelon yläpinnassa on selkeät ja erottuvat LED-valoin toteutetut VU-mittarit analogituloille ja stereo-päälähdölle. Kookas äänenvoimakkuuden säätönuppi on kaikkien äänittäjien arvostama lisäominaisuus, joka tekee työskentelystä taas hiukan mukavampaa.

Molemmissa tehokkaissa kuulokelähdöissä on omat tasonsäätönsä, ja latenssiton suora monitorointikuuntelu tekee äänittämisestä helpompaa. Lähtöjen vahvistusastetta on tuplattu entisestä, näin Audio 6 Mk2 sopii paremmin erilaisiin livetilanteisiin, ja antaa kuulokkeillekin paremman äänenpaineen.

Kuten Native Instrumentsin paketeilta sopii odottaa, mukana on myös monenlaista herkkua tuotannon tueksi: Analogisyna Monark, kolmen klassisen modulaatioefektin (phaser, chorus, flanger) Mod Pack sekä moduloiva delay Replika. Solid Bus Comp on mallinnettu legendaarisen rautakompressorin mukaan ja Maschine Essentials on groovebox moderniin musiikinsuunnitteluun. Ableton Live 10 Lite tarjoaa tärkeimmät Ableton Liven ominaisuudet, Traktor Le3 tuo kaikki tarvittavat DJ-ominaisuudet peliin ja Komplete Start on valikoima Kompleten suosittuja synia, soittimia ja efektejä. Eikä tässä kaikki, mukana on kaksi ilmaiskuponkia joista toisella saa kaksi kuukautta miljoonien samplejen ja looppien sounds.com-kirjastoa ja toisella 25 euron edestä lisäosia Native Instrumentsin omasta nettikaupasta.

Ominaisuudet:
 • 6 I/O äänikortti, mukana myös midi I/O, lähtöjä voi käyttää myös CV-ohjaukseen
 • 192 kHz / 24-bit
 • VU-mittarointi led-valopylväin 4I/1O
 • Phantomjännitteen, midin ja USB-väylän merkkivalot
 • Suoramonitorointi mono/stereokuuntelulla ja kanavaparien 1-2 / 3-4 vaihdolla
 • Kaksi tehokasta kuulokelähtöä omilla tasonsäädöillään
 • Kookas äänenvoimakkuuden säätönuppi
 • Virransyöttö suoraan USB 2.0 -väylästä ilman erillistä virtalähdettä
 • Toimii niin Mac kuin PC -käyttöjärjestelmissä (ASIO®/Core Audio/DirectSound®/WASAPI)
 • Kensington Security Slot
Liitännät:
 • 2x combo-XLR/6,3mm TRS mikrofoni/instrumentti/linjatuloa phantomjännitteellä ja tasonsäädöllä
 • 2x 6,3mm TRS linjatuloa
 • S/PDIF stereotulo RCA
 • S/PDIF stereolähtö RCA
 • 4x DC coupled 6,3mm TRS-lähtöä, sopivat myös modulaarisynille +/-2V alueeseen asti, koska USB-virransyöttö
 • Midi I/O

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat