NI_MASCHINE_MIKRO_MK3_Rendering_03.jpg

Native Instruments Maschine Mikro Mk3

Saatavuus:4 kpl varastossa
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YNI25707

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 32.10cm
Tuotteen leveys: 30.10cm
Tuotteen korkeus: 41.00cm
Tuotteen paino: 2.20kg
Myyntihinta: 222,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 179,03 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Native Instruments MASCHINE MIKRO - kompakti musiikkiasema kannettaville tietokoneille

MASCHINE MIKRO on kätevän kokoinen, monipuolinen ja kevyesti kulkeva kaveri konepohjaiseen musiikkityöskentelyyn. Sillä naputtelee rytmit, laukoo melodiat ja kokoaa raidat nopeasti, intuitiivisesti ja fiiliksen kärsimättä. Mukana on kaikki mitä tarvitaan, kun luovuus iskee: soundit, soitin- ja perkussiomallinnukset, efektit ja samplaustyökalut.

Kompakti rytmisektio
  • Rytmit, melodialinjat ja raitojen koostaminen onnistuu helposti niin studiossa kuin tien päällä.
  • Raudan ja ohjelmiston yhdistelmä toimii itsenäisesti tai yhdistettynä mihin tahansa audiotyöasemaan.
  • Soundit ja efektit innostavat keksimään ja kokeilemaan, mukana myös täysversiot MASSIVE, MONARK ja REAKTOR PRISM.
  • Edullisin MASCHINE ikinä!

Native Instruments MASCHINE MIKRO tarjoaa 16 padillaan neljä erilaista intuitiivista lähestymistapaa. PAD-tilassa voi naputella perkussiorytmejä suoraan värikoodien mukaan, mukana on niin perinteisiä rumpuja kuin muitakin soundeja. KEYBOARD-tilassa padit toimivat melodiasoittimena. CHORD-tila mahdollistaa erilaisten sointukulkujen rakentamisen ja STEP-tila taas mallintaa perinteistä tuttua sekvensseriä 16 padillaan. Musiikillisen kokonaisuuden koostaminen on helppoa, hauskaa ja palkitsevaa.

Äänien hakeminen, lataaminen ja vaihtaminen onnistuu lennosta musiikkia pysäyttämättä. Soitinvalikoimien ja rumpusettien selaaminen, samplejen lataaminen ja projektien vertailu onnistuu fiiliksellä, kiitos kompaktin monitoimi-ikkunan.

Sample-näppäimellä voi ladata sampleja suoraan ohjelmistoon. Samplaaminen onnistuu niin suoraan ohjelmistosta, kuin äänikortin kautta akustisilta soittimilta, vinyyleiltä tai mistä oikea soundi löytyykään. MASCHINEn tehokkaat editointityökalut auttavat viilaamaan lopputuloksen sellaiseksi kuin tarvitaan.

SMART STRIP mahdollistaa soundien muokkaamisen entistä intuitiivisemmin. Liu'utukset, näppäilyt ja Perform FX -efektit ovat nyt kirjaimellisesti sormenpäissä.

Tehokas MASCHINE-ohjelmisto mahdollistaa ideoiden kehittelyn ja jatkojalostamisen nopeasti. Eikä ideoista tule pulaa, kun mukana on MASCHINE MIKROn laaja valikko huippusoundeja, soitin- ja perkussiomallinnuksia, efektejä ja laajat samplaustyökalut, sekä täysversiot suosituista MASSIVE, MONARK ja REAKTOR PRISM -synista!

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat