products_digiface_dante_1b.jpg

RME Digiface Dante - USB Audio Interface

Valmistaja: RME
Saatavuus:4 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:7RMDIGIFACEDANTE
Myyntihinta: 1299,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 1047,58 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

RME Digiface Dante - 128 kanavan Dante/MADI/USB -äänikortti

RME Digiface Dante on kevyt ja mukana kulkeva digitaaliäänikortti joka yhdistää Ethernet-verkon audiostandardiksi nousseen Danten tuttuun ja luotettuun RME-maailmaan. Luotettavuudestaan ja lyhyestä latenssistaan tuttu RME tuo mukanaan täyden USB 3, MADI ja TotalMix FX -yhteensopivuuden, vakaat ajurit niin Windows- kuin macOS-järjestelmiin sekä laajan paletin toimintoja niin suoraan raudasta kuin USB:n kautta. RME Digiface Dantessa on myös laadukas kuulokelähtö, joka tarjoaa mahdollisuuden kuunnella kanavia, mutta toimii tarvittaessa myös analogiulostulona stereosummalle.

Kaksi Word Clock I/O BNC-liitintä toimivat myös MADI I/O -väylinä 64 kanavalle. Dante ja MADI osaavat yhteensä reitittää 128 kanavaa USB3-väylään, kaikki hallittavissa niin Dante-ohjelmiston kuin erittäin vakaan RME TotalMix FX:n kautta. MADI- ja Dante-kanavien kokonaismäärähän lasketaan samalla tavoin: käytössä olevien kanavien määrä puolittuu kun väylänopeus kaksinkertaistuu (Double Speed = 32 + 32 @ 96 kHz) ja nopeuden nelinkertaistuessa puolittuu jälleen (Quad Speed = 16 + 16 @ 192 kHz). Kaksilla porteilla varustettu RME Digiface Dante ei ole vain äänikortti, vaan se on myös erinomainen kytkentäyksikkö joka yhdistää jopa neljä verkkoa yhdellä kertaa.

Jos USB-väylä jätetään kytkemättä, RME Digiface Dante ottaa automaattisesti roolin 64-kanavaisena Dante/MADI-muuntimena. Analoginen stereolähtö voidaan ohjelmoida lähettämään summamiksausta halutuista kanavista.

TotalMix FX ja TotalMix Remote

Kuten muissakin uusissa RME-äänikorteissa, on myös RME Digiface Dantessa mukana tehokas digimikseri TotalMix FX, joka sallii käytännössä lähes rajoittamattomat summaus- ja reititysmahdollisuudet. Kaikki tulot ja playback-kanavat ovat reititettävissä samanaikaisesti kaikkiin rautapuolen lähtöihin.

RME Digiface-sarjan korteissa on oma tarkkaamo-osionsa josta löytyy niin Talkback, Main/Phones-kuuntelu, fader-liukuryhmät, mute-ryhmät kuin muita olennaisia toimintoja, kaikki ohjattavissa etänä Mackie- tai OSC-protokollasta. Digiface-sarjassa ei ymmärrettävästi ole DSP-efektejä kuten EQ tai kaiku.

Uusin RME-ohjelmisto on TotalMix Remote, joka mahdollistaa RME-äänikorttien ohjaamisen niin PC kuin Mac/iOS -järjestelmistä. Se on helppo pystyttää - riittää kun kertoo järjestelmälle ohjaavan laitteen IP-osoitteen - sen jälkeen kaikkia TotalMix FX -toimintoja pystyy ohjaamaan niin etänä tarkkaamosta kuin tabletilta tilassa liikkuen.

Ominaisuudet:
  • 256 kanavaa: 128 in / 128 out
  • 64 Dante-kanavaa / 64 MADI-kanavaa
  • 2 x Gigabit Ethernet (802.3 yhteensopiva)
  • 1 x MADI I/O (koaksiaalitulo ja -lähtö)
  • 6,3mm kuuloke/stereolinjalähtö
  • Word Clock I/0
  • USB 3
  • Virransyöttö väylästä
  • TotalMix FX

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat