Seaboard-Block-Top-Down-on-white.gif_product

ROLI Songmaker Kit

Valmistaja: ROLI
Saatavuus:7 kpl varastossa
Myymalatuote Kyllä
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YRLROL1833
Hinta: 579,00 €
Myyntihinta: 577,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

ROLI Songmaker Kit

ROLI BLOCKS – Modulirakenteinen mukana kulkeva musiikkistudio

ROLI BLOCKS on uudenlainen tapa luoda musiikkia, yhdessä tai yksin. Kätevät ja taskuunsopivat BLOCKS-ohjaimet hallinnoivat NOISEA, iOS-applikaatiota, ja lopputuloksena on intuitiivinen käyttöliittymä joka antaa musiikin puhua, ja sopii kenelle tahansa, heillekin jotka eivät koskaan aikaisemmin ole soittaneet mitään soitinta. Vasta-alkajille BLOCKS tarjoaa mahdollisuuden muuttaa visiot suoraan musiikiksi, ammattilaisille taas uuden tavan ajatella ja päästä irti rutiineista.

ROLI BLOCKS-yksiköiden kosketusherkkä käyttöpinta seuraa sormien liikkeitä. Kontrolloi NOISEA yhdellä BLOCKSILLA tai liitä useampi yhteen, tallenna useimmin tarvitsemasi toiminnot pikapainikkeiden alle, ja laaja valikoima ääniä, efektejä ja musiikin elementtejä on kirjaimellisesti sormenpäissä.

ROLI BLOCKS laajenee tarpeen mukaan

ROLI BLOCKS -moduleja voi järjestellä eri tavoin, ja siten luoda kokonaisuuden joka sopii kulloiseenkin tarpeeseen. BLOCKS-yksiköt kiinnittyvät toisiinsa magneettisesti, ja niitä voi liittää yhteen aina vain lisää, sen mukaan kuin käyttöjärjestelmä tulee tutuksi ja tarpeet ja vaatimukset kasvavat. ROLI BLOCKS kasvaa käyttäjän mukana.

Seaboard Block

ROLI BLOCKS -järjestelmän tehokas ja ilmaisuvoimainen kontrolleri Seaboard Block toimii sekä itsenäisesti, että kytkeytyy muihin ROLI BLOCKS -modulijärjestelmän yksiköihin.

Uuden sukupolven koskettimisto Seaboard Block korvaa perinteisen koskettimiston pehmeällä, paineentunnistavalla pinnalla joka reagoi erilaisiin kosketuksiin. Se on itsessään ilmaisuvoimainen soitin, ja monipuolisesti laajennettavissa muiden ROLI BLOCKS -yksiköiden avulla.

Seaboard Block sisältää laajan äänikirjaston jousisektioista syntetisaattoreihin, ja kokonaisuus on muokattavissa niin mobiililaitteilta kuin työasematietokoneilta mukana seuraavan ohjelmiston avulla. Äänikokoelma on laajennettavissa erilaisilla soundpack-lisäkirjastoilla joiden takaa löytyy sellaisia tekijänimiä kuin Steve Aoki, RZA ja WondaGurl.
Seaboard Block on toistaiseksi pienikokoisin, helpoimmin mukana liikuteltava, monimuotoisin ja kustannusedullisin Seaboard-kontrolleri ROLIn moneen kertaan palkitussa, ainutlaatuisen innovatiivisessa ja käyttökelpoisessa Seaboard-perheessä.

Ominaisuudet:
 • Aito, palkittu Seaboard-kontrolleri
 • 5D kosketustekniikka: Strike, Press, Glide, Slide, Lift
 • 24 keywave-kosketinta, kahden oktaavin koskettimisto
 • Mukana yli 200 äänen kirjasto
 • Langaton, vapaasti liikuteltavissa
 • Ohjelmapaketissa NOISE, Equator Player, BLOCKS Dashboard
 • Kytkeytyy muihin ROLI BLOCKS -yksiköihin
Tekniset tiedot:
 • Liitännät: USB-C port (MIDI out ja virransyöttö), täysi MIDI-yhteensopivuus USB ja Bluetooth LE -väylillä, 8 BLOCKS DNA -liittimet
 • Virtalähde: paristo
 • Mitat 282mm x 141mm x 247mm
 • Paino: 710g

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat