Delay-Front-Web_2.png

Supro Delay Pedal

Valmistaja: Supro
Saatavuus:5 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YSGA1313
Myyntihinta: 289,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 233,06 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Supro Delay - laadukas, täysanaloginen pedaalidelay

Analoginen Bucket Brigade -tekniikka kehitettiin vuonna 1969 korvaamaan hankalat ja raskaat nauhakaiut, mutta siitä tuli aivan omanluonteinen viiveensä, jossa joukko peräkkäin asetettuja komponentteja viivästi signaalia askel askelelta, kerrannainen kerrannaiselta. Bucket Brigade -viiveet ovat samaan aikaan orgaanisia ja erillisiä, eivätkä digitaaliviiveet ole pystyneet niitä korvaamaan.

Supro Delay käyttää kahta 512-asteista MN3005 -BBD-piiriä jotka pystyvät luomaan napakkaa kitarakaikua 20 millisekunnin slapbackista 600 millisekunnin pehmeään delay-häntään. Piirien käyttöjännite on 15 volttia, mikä tarkoittaa huimasti parempaa headroomia ja dynamiikkaa sekä selkeämmin pehmenevää kaikua, kun verrataan useimpiin markkinoilla oleviin, matalajännitteisempiin MN32XX-sarjan BBD-toteutettuihin polkimiin.

Kaikissa Bucket Brigade -viiveissä on alipäästösuotimet, jotta vältettäisiin kiusallinen aliasoituminen, mutta Supro Delayssa on erillinen filter-säädin jolla ohjataan niin ali- kuin kaistapäästösuodatusta. Yhdessä time-, repeats- ja level -säätimien kanssa se tarjoaa kelpo skaalan käyttökelpoisia kerrannaisia tutusta, lämpimänruskeasta BBD-soundista kirkkaaseen nauhakaikumaiseen kertaukseen, joka tietenkin myös elää ja kehittyy joka vaiheella. Pedaalin funktiot ovat ohjattavissa myös erillisellä Expression-pedaalilla, ja pedaalin sisältä voidaan kaiun hännät valita joko dry kill tai trails-tilaan.

Supro Delayn kytkentäkaavion on kehitellyt Howard Davis, efektinero jonka varhaisempia meriittejä ovat mm. Electro-Harmonix Memory Man ja Pigtronix Echolution.

Ominaisuudet:
  • Täysanaloginen MN3005 BBD -piiriin perustuva delaypedaali
  • Viiveajat 20 millisekunnista jopa 600 millisekuntiin
  • Säädettävät LPF & BPF -suotimet
  • Liitäntä (TRS) expression-pedaalille, valinnaiset toiminnot
  • Kaiun hännille joko dry kill tai trails-tila
  • Pehmeä true-bypass -kytkin
  • Käyttöjännite 9V DC (tasavirta)
  • Tekninen suunnittelija Howard Davis, soundin suunnittelijat Thomas Elliott ja David Koltai
  • Mitat 12 x 6,5 x 6,5 cm

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat