Quantum_straight.jpg

Waldorf Quantum - huippuluokan syntetisaattori vaativaan

Valmistaja: Waldorf
Saatavuus:2 kpl varastossa
Myymalatuote Kyllä
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YWFQUANTUM
Myyntihinta: 3993,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 3220,16 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Waldorf Quantum - huippuluokan syntetisaattori vaativaan äänimaisemointiin

Waldorf on legenda, joka tuo jo nimenä mieleen ne massiiviset, orkestraaliset wavetable-soundit, jotka määrittelivät koko 1980-luvun äänimaiseman ja rikkoivat raja-aidat klassisen musiikin, listojen ykköshittien, viihteen ja elokuvamusiikin väliltä. 1980-luvun mukanaan tuoma musiikin digitalisoitumisen vallankumous oli wavetablen kulta-aikaa ja sen soundikirjo ulottui Jean-Michel Jarren orkestraatioista Stranglersin aggressiiviseen punk-maalailuun. Wavetablen käyttökelpoisuus ei kuitenkaan pysähtynyt vuosituhannen vaihtuessa, vaan se elää edelleen osana nykyajan monimuotoisia syntesoijia, jotka hallitsevat suvereenisti kaikki synteesimuodot ja osaavat yhdistää niistä jotain, mitä aikaisemmin ei osattu kuvitellakaan.

Waldorf Quantum yhdistää klassisten digitaali-analogisyntesoijien tehokkaat moottorit ja tarjoaa niin monimuotoisen äänikentän, että sellainen on mahdollista luoda vasta nyt, kun uusimmat tietokonepohjaiset synteesit ovat kasvaneet aikuisikään.

Waldorf Quantum tarjoaa kolmelle oskillaattorilleen neljä eri synteesiä:

  • Omat, alkuperäiset wavetablensa, toki laajennettuna ja parannettuna versiona, mukana on mm. Naven puhesynteesi ja audiopohjalta rakennettava wavetable
  • Klassiset oskillaattoripohjaiset aaltomuodot, myös paksuina usean aallon yhdistelminä
  • Granulaari-samplauksen niin perinteisillä sampletoiminnoilla kuin multisamplein
  • Resonaattorin vaativaan, virtuaaliseen äänen veistämiseen muotoonsa

Synteesien yhdistäminen sujuu poikkeuksellisen saumattomasti ja Waldorf Quantum pystyykin liukumaan sujuvasti klassisista synasoundeista ja tarkoista sampleista suoraan eläviin digiääniin ja sekvensoituihin ääniklustereihin modulaaristen syntetisaattorien hengessä.

Sama saumattomuus jatkuu käyttöliittymässä, joka on selkeine alumiinisine säätimineen ja erittäin korkearesoluutioisine kosketusnäyttöineen sekä ergonominen että intuitiivinen, ja seuraa soittajan työjärjestystä. Säädinten keskinäinen vuorovaikutus on kertavilkaisulla selvä, siitä pitävät huolen moniväriset LED-merkkivalot. Waldorf Quantumin suunnittelussa keskeinen haaste onkin ollut se, miten kaikki syntetisaattorin toiminnot saadaan soittajalähtöisesti suoraan esille ja hyödynnettäviksi.

Waldorf Quantum on suunniteltu ja olennaisilta osiltaan myös valmistettu ja koottu Saksassa, erittäin vaativan ja tarkan tuotevalvonnan alla. Sen soinnissa on ollut mukana joukko maailmanluokan parhaita äänisuunnittelijoita. Lopputulos on äärimmäisen tehokas ja käyttökelpoinen syntetisaattori vaativaan käyttöön.

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat