thrill_Compactpar_64_led_1000x1000_vert_medium (1).jpg

Martin THRILL Compact PAR 64 LED

Valmistaja: Martin
Saatavuus:1 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:SMP90280116
Myyntihinta: 198,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 159,68 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Martin THRILL Compact PAR 64 LED

THRILL Compact PAR 64 LED on kirkas ja tehokas LED PAR-yksikkö, joka valaisee juhlat ja tapahtumat täyteläisin, värikylläisin sävyin. Sen viisi 12-wattista kirkasta, niin RGB, valkoista, meripihkansävyistä kuin ultraviolettia LEDiä antavat valon, joka on tarpeksi tasainen niin seinäpintojen valopesuun, trussien sävyttämiseen kuin etu- kuin takavaloksi. Sit-flat -muotoilun ansiosta Martin THRILL Compact PAR 64 LED on helppo asettaa niin tasojen alle, trussien sisään kuin muihinkin yleensä hankaliin paikkoihin.

THRILL Compact PAR 64 LED tarjoaa 36 värikylläistä, esiohjelmoitua sävyä ja täyden RGBWA+UV -sekoituksen kaikille mahdollisille muillekin sävyille. Laaja väripaletti sekä elektroninen strobo ja himmennin tekevät Martin THRILL Compact PAR 64 LEDistä mainion työkalun, jolla hyvä esitys muuttuu entistä paremmaksi. Mukana seuraa langaton ohjain, jonka avulla niin esiohjelmoitujen kuin uusien värien haku ja ohjelmointi sujuu käden käänteessä, osoittaen ja napsauttaen.

Kevyt, pienikokoinen ja kauko-ohjattava Martin THRILL Compact PAR 64 LED on varma valinta niin kiertäville esiintyjille, DJ:lle, klubeihin; kaikkialle missä tarvitaan ammattimaista valoa kohtuulliseen hintaan.

Ominaisuudet:
  • Kannettava, kevyt, helppokäyttöinen
  • Sit-flat -muotoilu sopii pieneen tilaan
  • Kaikki toiminnot suoraan kauko-ohjaimesta

Tuoteryhmät